Continu de beste smaak en kwaliteit omdat we blijven ontwikkelen

Deli Harmony verwerkt op haar compleet vernieuwde productielocatie in Hedel biologisch vlees tot een breed assortiment vleeswaren en worstsoorten van de hoogste kwaliteit. Innovatieve technieken als rookkasten uit Tirol waarin producten op beukenhout worden gerookt en speciale rijpkamers waar het klimaat van windsnelheid tot vochtigheid en temperatuurnauwkeurig kan worden gereguleerd maken dat het productieproces volledig onder controle is en op elk moment kan worden geoptimaliseerd, zodat u gegarandeerd bent van de beste geur, kleur, smaak en houdbaarheid.

We nemen uitgebreid de tijd om onze producten te roken, grillen, stomen, bakken, braden, zouten, drogen en koken. Pas wanneer we honderd procent tevreden zijn over het eindresultaat wordt het vlees door onze samenwerkingspartner voor u gesneden en verpakt, zodat uw klanten van de lekkerste biologische vleeswaren, worstsoorten en verse vleesproducten kunnen genieten.

Biologisch én glutenvrij

Alle biologische vleeswaren en worstsoorten die Deli Harmony zelf in Hedel produceert, zijn gecertificeerd glutenvrij. Dat betekent dat ook mensen met coeliakie met een gerust hart van dit deel van ons assortiment kunnen genieten. Daarnaast worden alle vleeswaren, worstsoorten en verse vleesproducten van uitsluitend biologisch vlees en biologische kruiden gemaakt. We voegen dus geen chemische hulpstoffen toe.

Biologisch is een wettelijk beschermde term die alleen gebruikt mag worden wanneer producten aan de biologische wetgeving voldoen. Deli Harmony krijgt dit keurmerk al jaren van Skal Biocontrole, de onafhankelijke organisatie die hier toezicht op houdt. Ook voeren wij met trots het nationale EKO-keurmerk dat aangeeft dat wij nóg duurzamer willen werken dan de Europese regels voor biologische landbouw en voeding voorschrijven.

De hoge eisen die Deli Harmony stelt aan productontwikkeling, voedselveiligheid en hygiëne orden bevestigd door toekenning van de HACCP-certificering. Dat ook de Dierenbescherming achter onze werkwijze staat blijkt uit het Beter Leven keurmerk met drie sterren dat zij ons hebben toegekend. Dit is de hoogst haalbare waardering op het gebied van dierenbescherming en dierenwelzijn.

Onder het consumentenmerk St. Hendrick brengen wij onze biologische en grotendeels glutenvrije vleeswaren, worstsoorten en verse vleesproducten op de markt. Kijk voor meer informatie op www.sthendrick.nl.

We gebruiken alleen de meest pure hulpstoffen

“Onze smaak komt van het vlees, niet van chemische toevoegingen. Daarom gebruiken we zo min mogelijk hulpstoffen. Over de hulpstoffen die we wel toevoegen zijn we transparant. Zo zit in onze producten E250 (natrium-nitriet, heeft een conserverende werking), E301 (natrium-ascorbaat, voor kleurbehoud), E300 (ascorbinezuur, voor kleurbehoud) en E331 (tri-natriumcitraat, voor smaakbehoud). Door de toevoeging van deze technische hulpstoffen voldoen onze producten aan de strenge eisen met betrekking tot voedselveiligheid en kwaliteit. Verder doen we geen concessies. Omdat voor ons alleen het beste goed genoeg is en puur vlees zonder toevoegingen nou eenmaal het beste smaakt.”

Henk van Oers Biologische slager sinds 1981