Een unieke combinatie van ervaring en passie
Vakman en pionier Henk van Oers is al sinds 1981 actief in biologisch vlees. Zijn respect voor dieren en passie voor het vak kreeg deze boerenzoon met de paplepel ingegoten. Op de boerderij waar hij opgroeide liepen zo’n 25 melkkoeien, varkens en schapen rond. Niet biologisch gecertificeerd, maar vader Van Oers boerde zo natuurlijk mogelijk.
In 2006 richtte Henk van Oers Deli Harmony op, een kleinschalig bedrijf met een duidelijke visie: het produceren van biologische vleeswaren, worstsoorten en verse vleesproducten van de beste kwaliteit voor een aanvaardbare consumentenprijs én eerlijke handel stimuleren. Zodat iedereen kan genieten van de heerlijke smaak van pure producten en omdat zo steeds meer boeren hun werk biologisch kunnen gaan doen. Dat bereiken hij en zijn team door rechtstreeks bij biologische boeren in te kopen, hen een goede prijs te betalen, inzichtelijk te maken welke grond- en hulpstoffen worden gebruikt, streng toe te zien op het naleven van de eisen met betrekking tot dierenwelzijn en zo economisch mogelijk te werken.