Biologisch vlees voor iedereen

Vakman en pionier Henk van Oers is al sinds 1981 actief in biologisch vlees. Zijn respect voor dieren en passie voor het vak kreeg deze boerenzoon met de paplepel ingegoten. Op de boerderij waar hij opgroeide liepen zo’n 25 melkkoeien, varkens en schapen rond. Niet biologisch gecertificeerd, maar vader Van Oers boerde zo natuurlijk mogelijk.

In 2006 richtte Henk van Oers Deli Harmony op, een kleinschalig bedrijf met een duidelijke visie: het produceren van biologische vleeswaren, worstsoorten en verse vleesproducten van de beste kwaliteit voor een aanvaardbare consumentenprijs én eerlijke handel stimuleren. Zodat iedereen kan genieten van de heerlijke smaak van pure producten en omdat zo steeds meer boeren hun werk biologisch kunnen gaan doen. Dat bereiken hij en zijn team door rechtstreeks bij biologische boeren in te kopen, hen een goede prijs te betalen, inzichtelijk te maken welke grond- en hulpstoffen worden gebruikt, streng toe te zien op het naleven van de eisen met betrekking tot dierenwelzijn en zo economisch mogelijk te werken.

Smaak ontwikkeling

“Laten we het proberen,” is een zin die regelmatig klinkt bij Deli Harmony. Omdat al onze  medewerkers vol passie met hun vak bezig zijn en alleen met het beste genoegen nemen, ontstaan er regelmatig nieuwe smaakideeën die we samen testen. Een citroen door de mix? Andere kruiden? Nog dezelfde dag staan we met z’n allen rond de barbecue om te proeven en te oordelen. Voor je het weet ontstaat er een nieuw product. Want de ontwikkeling van ons assortiment staat nooit stil.

Speciale wensen?

Heeft u (smaak)suggesties of bent u op zoek naar een specifiek product? Laat het ons weten. We onderzoeken graag de mogelijkheden.

Het slagersvak: het mooiste wat er is

“Als biologische slager is geen dag hetzelfde. Het ene moment bewerk je vers vlees, het volgende moment ontwikkel je een nieuw recept voor leverworst en tussendoor heb je contact met een klant. Heerlijk toch, om zo afwisselend bezig te zijn?

Alle grondstoffen waar je als biologische slager mee werkt komen van biologische boeren die rekening houden met dierenwelzijn, milieu, natuur en landschap. Het werkt toch een stuk prettiger als je weet dat jouw producten van zo’n goede plek vandaan komt.

Je combineert constant de mogelijkheden binnen jouw assortiment met de wensen van jouw klanten, zodat je elke dag mensen blij maakt met eerlijke producten van de hoogste kwaliteit en met de puurste smaak, geur en kleur. Om dat te bereiken sta je als biologische slager voor een prachtige uitdaging, want wij maken geen gebruik van chemische hulpstoffen. Het is de kunst om vlees de tijd te geven om te garen of te roken en uitgebreide aandacht te besteden aan het kruiden en marineren.

Durf jij het aan om dit eeuwenoude ambacht te combineren met de modernste technieken? Kom dan bij Deli Harmony van het slagersvak proeven!